Široki Eronet bolji od Budućnosti
Grgat je predodio domaće sa 17 poena

Druga pripremna utakmica

Široki Eronet bolji od Budućnosti

Nakon jučerašnjeg poraza od dva poena razlike od ekipe Budućnosti večeras su igrači trenera Hrvoja Vlašića pokazali puno više i pobjedili jakog protivnika.

Široki Eronet je u drugoj pripremnoj utakmici bio bolji od Budućnosti iz Podgorice s rezultatom 73:61. Na poluvrijeme se otišlo sa pola koša razlike za Široki,a utakmica je u nastavku bila zanimljiva, ekipe su bile u egalu do pred nekih 5 minuta prije kraja a onda se Široki odvaja kada za tri poena pogađaju Puljko, Ramljak te Ružić.

„Ja sam zadovoljan s ove dvije pripremne utakmice. Ekipa Budućnosti je jaka i to je onda prava provjera. Dečki su  odigrali jako dobro. Naravno, zadovoljniji sam nakon ove druge utakmice u kojoj smo pobijedili. Ovo je još  početak priprema, ima tu grešaka i stvari koje treba promijenito, ali u suštini zadovoljan sam s ovim što su pokazali momci u ove dvije utakmice.“, rekao je trener Širokog Hrvoje Vlašić za SportSport.ba.

Najbolji kod domaće momčadi bio je centar Grgat sa 17 poena, iza njega slijede Puljko 16, Špralja 16 te Ružić sa 10 poena. Kod gostiju najučinkovitiji bio je Dragičević sa 22 poena, a samo poen manje postigao je Simonović 21.

Nakon Čapljine i Budućnosti slijedi Memorijalni turnir koji će se održati u dvorani na Pecari u Širokom Brijegu 4. i 5. rujna 2009. U petak 4.9. se sastaju Cedevita - Zadar, te Široki – Zagreb, utakmice za treće i prvo mjesto su na rasporedu 5.9.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.