Široki Eronet gostuje u Kragujevcu

23.kolo NLB lige

Široki Eronet gostuje u Kragujevcu

Široki Eronet nakon sjajne pobjede u prošlom kolu NLB lige nad Union Olimpijom na Pecari, rezultatom 73:67, u sljedećem kolu gostuje kod momčadi Radničkog.

Momčad Ivana Velića ušla je u dobru formu i pobjeda nad Olimpijom bila je treća  u nizu, a prije toga Široki je slavio u Zagrebu, protiv istoimene momčadi, te na Pecari protiv Crvene Zvezde.

Prva utakmica između Radničkog i Širokog na Pecari u prvom dijelu NLB lige pripala je Širokobriježanima koji su slavili rezultatom 96:83. Momčad Širokog tada je još vodio Hrvoje Vlašić.

Sadašnji prvi trener Ivan Velić neće imati kompletnu ekipu na ovom gostovanju. Kao što smo već pisali, Jurica Ružić je završio ovu sezonu, mladi Ramljak je operirao koljeno i pauzirat će oko mjesec dana, Siriščević ima problema sa leđima,a kapetan Šime Špralja je najnoviji na spisku, on ima problema sa zadnjom ložom.

Širokobriježani će sigurno u Kragujevcu igrati bez opterećenja i pritiska pa je za pretpostaviti da će Velić dati dosta minutaže mlađim igračima.

Utakmica između Radničkog i Širokog Eroneta igra se večeras u sportskoj dvorani Jezero u Kragujevcu sa početkom u 18:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.