Široki Eronet započeo pripreme
foto: hkksiroki.net

Široki Eronet započeo pripreme

Aktualni košarkaški prvaci Bosne i Hercegovine, ekipa Širokog Eroneta jučer je u dvorani na Pecari započela pripreme okupljanjem.

Pod palicom trenera Hrvoje Vlašića, te pomoćnika Ivana Velića i Mate Brekala ekipa Širokog se okupila u dvorani na Pecari te dogovorila plan priprema. Uprava je uspjela zadržati dosta igrača iz prošlogodišnje pobjedničke momčadi, a nedostaju Ivo Josipović, Ozren Mišić, Charles Thomas, te Goran Vrbanc. Uz igrače koji su tu od prošle sezone priključit će se par omladinaca, te još koje pojačanje.

Pregovori s Bilanom
Široki Eronet bi mogao postat jači za jednog novog igrača,a radi se o mladom centru Miri Bilanu(1989.). Bilan je nastupao za Šibenik, gdje je i rođen, a visok je 212cm. Na Europskom prvenstvu mladih bio je treći igrač po učinku poslije Vragovića i Bogdanovića.
Široki Eronet se ponovno vraća u NLB ligu u kojoj od njezinog osnutka nisu nastupali samo prošle sezone. Cijele pripreme momčad će odraditi u Širokom, a zatim ih očekuje nastup na nekoliko turnira i prve provjere. Prvi turnir održat će se u Širokom Brijegu 4. i 5. rujna gdje će se nova momčad predstaviti navijačima.Zatim slijedi turneja u Kini od 10. do 20. rujna, Cedevitin turnir 24. i 25.rujna te na kraju turnir u Herceg Novom pred početak sezone.

„Cijele pripreme ćemo odraditi u Širokom Brijegu, imamo sve potrebne uvjete da se pripremimo za vrlo zahtjevnu sezonu“, rekao je Vlašić.

Chester Mason je jedini igrač koji neće biti od početka priprema, naime on je dobio slobodno i priključit će se momčadi 1. rujna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.