Široki gostuje kod Cibone
Široki se spremao za sezonu igrajući jake utakmice protiv NLB ligaša

NLB liga

Široki gostuje kod Cibone

Nakon jedne sezone izbivanja, Široki Eronet večeras u Zagrebu igra svoj prvi susret u ovogodišnjem izdanju NLB lige.

Široki Eronet putuje kompletan u Zagreb, a Cibona će također biti kompletna iako je u velikim financijskim problemima i ovo je bilo upitno do same utakmice. Naime, nekim igračima nisu isplaćene plaće pa isti nisu pristali igrat na ovoj utakmici,ali ipak izgleda da je sportska strana bila važnija pa će i Cibona biti u najjačem sastavu.

Širokobriježani ne očekuju puno, znaju da je Cibona apsolutni favorit i jedan od glavnih kandidata za naslov prvaka, pa u Zagreb putuju rasterećeno.

„Bit će jako teško, Cibona je jak protivnik,kao što je jaka i ovogodišnja NLB liga. Mi ćemo igrat rasterećeno i bez ikakvih imperativa i vidjet ćemo kako smo se spremali i kako možemo odgovoriti u natjecateljskom dijelu. Svi igrači su zdravi i spremni za ovu utakmicu“, rekao je trener Širokog Eroneta Hrvoje Vlašić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.