Široki gostuje kod Olimpije

NLB liga, 7.kolo

Široki gostuje kod Olimpije

Momčad Širokog Brijega već jučer je otputovala u Ljubljanu na utakmicu 7.kola NLB lige protiv Olimpije.

Širokobriježani su u prošlom kolu ostvarili veliku pobjedu i s odličnom igrom svladali Cedevitu rezultatom 77:73.

„U gradu se malo stvorila euforija nakon pobjede protiv Cedevite, a to nije dobro. U klubu smo svjesni naših mogućnosti i ako želimo pobjede kao protiv Partizana, Budućnosti i Cedevite moramo odigrati borbeno, agresivno i s pravim pristupom u svih 40.minuta kao u tim utakmicama. Međutim, mi imamo mnogo mladih i neiskusnih igrača u ekipi i neće uvijek biti moguće tako odigrati jer  je ovo jako natjecanje.“, rekao je trener Širokog Ivan Velić u susret utakmice u Ljubljani.

U momčadi Širokog su upitna tri igrača za nastup protiv Olimpije. Protiv Cedevite je mladom razigravaču Naletiliću oštećeno oko dok je mladom centru momčadi sa Pecare slomljen nos. Uz njih, upitan je i nastup Vedrana Morovića koji ima problema sa zadnjom ložom i nije trenirao par dana.

Utakmica između domaćina Olimpije i Široki TT Kabela na rasporedu je danas s početkom u 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.