Široki gostuje kod Zagreba, derbi u Pioniru

U susret 21.kolu NLB lige

Široki gostuje kod Zagreba, derbi u Pioniru

Široki Eronet u okviru 21.kola NLB lige večeras u Zagrebu igra susret protiv istoimene ekipe.
Široki je u prošlom kolu ostvario veliku pobjedu protiv Crvene Zvezde.

Igrači Ivana Velića odigrali su odlično i većim dijelom utakmice imali prednost preko dvadeset koševa, da bi na kraju završilo +15 za Široki Eronet (95:80).

I u ovom kolu Širokog očekuje težak protivnik. Zagreb ove sezone igra odlično, nalazi se na trećoj poziciji i ima velike šanse da uđe u Final four lige.

Međutim, i u prvom susretu ova dva tima na Pecari, Zagreb je bio favorit i bolje plasirana momčad ali Široki je tada odigrao bolje te slavio rezultatom 74:72.

Obje ekipe imaju povrijeđene igrače pa neće biti kompletne. Širokom nedostaje Jurica Ružić koji nije konkurirao ni za utakmicu sa Zvezdom u prošlom kolu, dok kod Zagreba neće igrati Babić, te novopridošli Prostran koji još nije zaliječio ozljedu.

Utakmica između Zagreba i Širokog Eroneta igra se u Trnskom večeras sa početkom u 18 sati.

Derbi ovog kola igra se u Pioniru u nedjelju gdje Crvenoj Zvezdi gostuje gradski rival Partizan, a još jedna derbi utakmica odigrat će se večeras u Zadru između istoimenog domaćina i Hemofarma.Radnički će ugostiti FMP-a, Budućnost Cibonu, a Olimpija će sutra ugostiti Cedevitu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.