Široki gostuje u Čitluku
Prilika za veću minutažu mladog Naletilića (sa loptom)

Hercegovački derbi u osmini finala Kupa BiH

Široki gostuje u Čitluku

Brotnjo iz Čitluka i Široki Eronet večeras se sastaju u okviru osmine finala Kupa BiH, utakmica se igra u Gradskoj športskoj dvorani u Čitluku u 18:00 sati.

Brotnjo je u osminu finala došlo nakon osvajanja  Kupa Herceg-Bosne i sigurno da će ovo biti pravi spektakl u Čitluku te se očekuju pune tribine. Široki i Brotnjo bili su ljuti rivali i između ove dvije momčadi igrani su veliki hercegovački derbiji.

Široki Eronet danas je ponajbolja momčad u Bosni i Hercegovini, dok Brotnjo igra u Ligi Herceg-Bosne.

„Sigurno da nećemo podcjeniti protivnika i u Čitluk idemo sa najjačim sastavom, a vidjet ćemo pred samu utakmicu tko će nastupati. Želimo osigurati prolaz u drugi krug ovog natjecanja.“, rekao je trener Širokog Eroneta Hrvoje Vlašić.

Ozljeda Masona

U ovoj utakmici u konkurenciji neće biti jedan od najboljih igrača Širokog Eroneta ali i NLB lige, američkog playmakera Chestera Masona. Naime, Mason je ozljedio stopalo i vjerojatno neće nastupati niti u idućem kolu NLB lige u kojem Široki Eronet gostuje u Železniku kod FMP-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.