Široki poražen od Rogaške

Pripremna utakmica na Pecari

Široki poražen od Rogaške

Košarkaši HKK Širokog sinoć su na Pecari u prijateljskom meču poraženi od slovenačkog i ABA 2 ligaša Rogaške rezultatom 65:79 Rogaška je u Hercegovinu stigla na mini turneju i ubilježila prvu pobjedu protiv našeg predstavnika. Trener Slovenaca, Mostarac Damjan Novaković rekao je kako još uvijek uigrava momčad.

"Ovaj period uvijek je težak, sve treba složiti na svoje mjesto, svakog košarkaša ponaosob uvesti u sustav rada, jedni to primaju brže, drugi sporije ali sve ide svojim tijekom" - rekao je Novaković koji svoju momčad uvijek dovodi u Hercegovinu na dio priprema i kako kaže izvuče veliku korist iz toga. Kod Širokog sinoć nije nastupio kapetan Ivan Karačić koji je susret propustio zbog bolesti, a u njegovom odsustvu istakli su se Ćutuk s 12 poena, te Mateo Drežnjak s 11. 

Inače, Rogaška je od samog starta sinoćnje utakmice povela, te prednost održavala tijekom cijelog susreta i na kraju uvjerljivo i zasluženo slavila. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti