Široki pregovara sa Dragom Pašalićem

Novosti s Pecare

Široki pregovara sa Dragom Pašalićem

Široki nastoji angažovati novo pojačanje u pokušaju da izbjegne posljednje mjesto na tabeli ABA lige. 

Tomislav Petrović sa terena će izbivati najmanje mjesec dana, pa su u klubu sa Pecare odlučili potražiti adekvatnu zamjenu.

Budući da je Široki u teškom položaju u ABA ligi, gdje je posljednji sa pobjedom zaostatka za konkurentima, iz ovog kluba su kontaktirali bivšeg hrvatskog reprezentativca Dragu Pašalića.

Iz kluba su saopštili da je kontakt uspostavljen, a ukoliko se dogovori saradnja iskusni Splićanin potpisat će za Široki iduće sedmice.

Ovaj krilni centar nastupao je u brojnim klubovima, između ostalog nastupao je za Cibonu, Hapoel i Bilbao, a nedavno je raskinuo suradnju s izraelskim Galil Gilboom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.