Široki slavio u Čapljini
Puljko je uz Masona bio najučinkovitiji u Čapljini

2. kolo Lige 6

Široki slavio u Čapljini

Ekipa Široki TT Kabela u okviru 2.kola Lige 6 gostovala je u Čapljini i slavila rezultatom  72:61.

Za razliku od susreta u Kupu BiH Širokobriježani su u ovom susretu pristupili puno ozbiljnije i odmah na početku nametnuli svoj ritam te na kraju prve četvrtine vodili sa deset koševa razlike (9:19).

Ipak domaćini bolje igraju u drugoj četvrtini, smanjuju razliku pa se na poluvrijeme odlazi sa rezultatom 24:30.

Izabranici Ante Nazora su u nastavku zaigrali bolje ali iskustvo, pribranost i veća koncentracija momčadi sa Pecare je presudila i Široki je priveo ovu utakmicu kraju, te na kraju slavio rezultatom 61:72.

U momčadi Ivana Velića nitko se nije previše isticao u broju postignutih koševa, najbolji su bili Puljko i Mason sa 14, dok su Grgat i Štemberger ubacili 12 koševa.

Kod ekipe Čapljine Baković je bio najraspoloženiji te postigao 15 koševa, Zdravković je dodao 14, a Jagodić 12 koševa.

U sljedećem kolu Široki TT Kabeli će u velikom derbiju bh košarke na Pecari ugostiti ekipu sarajevske Bosne, dok će momčad Čapljine u Aleksandrovcu ugostiti Igokea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.