Široki WWin dočekuje Mladost

Prva polufinalna utakmica

Široki WWin dočekuje Mladost

Nakon samo tri dana Široki WWin i Mladost odigrat će još jedan susret na Pecari.

Podsjetimo, u srijedu su ove dvije ekipe odigrali posljednje kolo Lige 6 u kojem je Široki slavio s visokih i sigurnih 89:59. Međutim, danas je na rasporedu prva polufinalna utakmica i motiv obje ekipe je sigurno veći nego u posljednjem susretu.

Široki WWin je favorit u utakmici ali i Mladost je pokazala i u Ligi 6 i u Ligi 12 da su kvalitetna momčad.

„Mladost je osvajanjem Lige 12 i rezultatima u Ligi 6 pokazala da je iza nas i Igokee najbolja momčad, međutim, smatram da smo kvalitetnija momčad. U obje utakmice polufinala idemo na pobjedu jer nam je cilj u finale ući nakon dvije utakmice.“, rekao je uoči polufinalnih susreta trener Širokog Damir Vujanović.

Prva polufinalna utakmica između Širokog WWin i Mladosti iz Mrkonjić Grada na rasporedu je večeras u dvorani na Pecari s početkom u 20:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.