Široki WWin dočekuje Zvezdu

U 25. kolu ABA lige

Široki WWin dočekuje Zvezdu

Susret 25. kola ABA lige momčad Širokog WWin igra će danas protiv Crvene Zvezde na Pecari.

Prema dobroj formi u kojem se nalaze obje ekipe možemo pretpostaviti da nas očekuje dobra i zanimljiva utakmica.

„Čeka nas teška utakmica ali mislim da će sve ovisiti o nama. Imali smo dobru pripremu pred utakmicu i ako budemo dali ono što se od nas traži mislim da ne bi trebalo biti problema. Da je bilo malo više sreće mogli smo ih dobiti i u Beogradu, iako mislim da će sada biti teže nego u toj utakmici, jer je Crvena Zvezda jako podignula svoju igru.“, rekao je uoči utakmice Josip Bilinovac.

Sličnog razmišljanja je i njegov suigrač Mario Novak koji kaže:
„Zvezda je poput svih srpskih ekipa tvrda i ne predaje se lako. Očekujem tešku utakmicu ali se nadam da ćemo imati podršku navijača kako bi došli do još jedne pobjede.“

„Zvezda je u dobroj formi i igra dobro, bilo kući ili u gostima. Imaju kvalitetu, odličnog trenera i dobro igraju. Mislim da će nam ovo biti najteža utakmica u drugom dijelu sezone. Vjerujem da će biti tvrda i neizvjesna utakmica, a na kraju bi lako mogla odlučivati jedna ili dvije lopte. U tom slučaju se nadam da će otići na našu stranu.“, rekao je trener Širokog Ivan Velić.

Susret između Širokog WWin i Zvezde na rasporedu je danas u dvorani na Pecari s početkom u 17:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.