Široki WWin gostuje u Kragujevcu

Može li naš prvak iznenaditi?

Široki WWin gostuje u Kragujevcu

Aktualni bh košarkaški prvaci, ekipa Širokog WWin, danas će gostovati u Kragujevcu kod Radničkog u okviru 9.kola ABA lige.

Širokobriježani su u prošlom kolu poraženi na Pecari od Budućnosti iz Podgorice rezultatom 76:70 u još jednoj zanimljivoj i neizvjesnoj utakmici. Ovaj put ih također čeka težak susret u kojem je domaćin sigurno favorit, međutim, ne sumnjamo da će Velićevi izabranici i ovaj put kao i u svakoj utakmici ove sezone dati sve od sebe da dođu do pobjede.

„Mi smo ostali bez ključnih igrača i financijska situacija nam nije dopustila da dovedemo adekvatne zamjene. Igrali smo do sada neizvjesne utakmice do samog kraja, neke smo dobili, a neke izgubili i jedino što nam ostaje je da s ovim kadrom idemo do kraja i pokušamo skupiti što više pobjeda.“, rekao je trener Širokog Ivan Velić uoči utakmice u kragujevcu.

„Radnički je potvrdio svoju kvalitetu u dosadašnjem dijelu sezone i favorit je u svakom slučaju. Dobro su pokriveni na svim pozicijama i imaju iskusnog i dobrog trenera.“, rekao je Velić.

Susret između Radničkog i Širokog WWin na rasporedu je danas s početkom u 17:00 sati u SPC Mladost - Hala Jezero.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti