Široki WWin na teškom ispitu u Pioniru

11.kolo ABA lige

Široki WWin na teškom ispitu u Pioniru

Sjajnu utakmicu odigrali su Širokobriježani u prošlom kolu protiv Splita kada su slavili rezultatom 101:64, zasigurno najbolja njihova predstava ove sezone.

No, sada je ta utakmica iza Širokog, a slijedi teško gostovanje u Beogradu kod Crvene Zvezde, ekipe koja se nalazi u sjajnoj formi.

„Igramo možda i protiv najbolje momčadi ekipe koja je u napadačkom dijelu izuzetno jaka i koja zabija jako puno poena. Pogotovo je teško igrati s njima u gostima, jako ih je teško braniti, međutim, i protiv Partizana smo u gostima odigrali dobru utakmicu i sigurno da nećemo ići s „bijelom zastavom“.“, rekao je uoči utakmice Boris Barać.

Susret između C.Zvezde i Širokog WWin igra se sutra, nedjelja 2. prosinca, s početkom u 17:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.