Širokobriježani počeli sa pripremama
Štemberger i Špralja momčadi se priključuju 16. kolovoza

Kraj odmora

Širokobriježani počeli sa pripremama

Nakon stanke od nekih mjesec dana, trener Širokog Ivan Velić jučer je okupio mlade snage Širokog za novi start priprema za sljedeću sezonu.

Mladi igrači Širokog su nakon osvajanja naslova i dalje trenirali pod palicom trenera Velića,  sve do sedmog mjeseca, dok su oni iskusniji odmah nakon završetka prvenstva otišli na odmor.

Jučer je trener Širokobriježana započeo pripreme za iduću sezonu, a na treningu su bili sljedeći igrači: Naletilić, Bilinovac, Peršić, Ramljak, Novak i Planinić. Mladi Boris Barać je nastupao na EP U18 pa će se priključit svojim suigračima za koji dan.

Šime Špralja i Siniša Štemberger koji su produžili ugovor sa Širokim na pripreme dolaze 16. kolovoza, a prema riječima trenera Velića, do tada bi Širokobriježani trebali i kompletirati roster za sljedeću sezonu.

Turnir na Pecari

Širokobriježani će kao prije svake sezone pa tako i ove nastupiti na nekoliko turnira. Svakako najzanimljiviji je onaj u organizaciji Širokog  koji će se održati početkom rujna. Ove godine na tom turniru nastupit će zagrebački klubovi Cibona i Cedevita, te Čapljina koju vodi bivši trener Širokog Hrvoje Vlašić.

Momčad s Pecare će nakon toga nastupiti na Cedevitinom turniru u Zagrebu, te na turniru u Mostaru koji organizira Zrinjski.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.