Trener Mladosti nakon večerašnjeg poraza

Sladojević: Nismo imali rješenja za Hasandića

S. Grebović

Ekipa KK Mladost Mrkonjić Grad večeras je u glavnom gradu naše zemlje upisala poraz na startu Lige 6 od domaćih Sparsa sa 80:66.

Svoje viđenje meča za naš portal dao je trener gostiju Goran Sladojević:

"Mislim da su Sparsi favoriti ove lige 6. Ušli smo rasterećemo u meč, a to su Sparsi kvalitetnom igrom znali kazniti kada su otišli na 10-12 razlike. Nismo imali rješenje za Almira Hasandića koji je bio izuzetno šuterski raspoložen. U nastavku smo se malo rezultatski primakli, ali to je bilo sve. Čestitam Sparsima na pobjedi, a mi ćemo nastaviti da se borimo i mislim da možemo pomrsiti račune nekom od favorita u nastavku prvenstva".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi