Trener KK Mladost Mrkonjić Grad

Sladojević: Sparsi su favoriti za osvajanje lige

Samir Mlaćo

Košarkaši Mladosti iz MG. poraženi su sinoć u 3. kolu prvenstva BiH za muškarce od KK Spars Ziraat Bank rezultatom 84:72.

Gosti su pružili dobar otpor Sarajlijama, a nakon meča na press konferenciji govorio je trener Mladosti Goran Sladojević.

"Čestitam Sparsima na odličnoj organizovanoj utakmici. Gest prema Raziji Mujanović je lijep i drago mi je da se ovdje dešavaju neke lijepe stvari, a što se tiče utakmice imali smo potajnu nadu da ovdje možemo da iznenadimo. Sparsi su po meni favoriti za osvajanje lige, imaju Kenana Bajramovića koji u svakom trenutku zna šta da radi. Mi smo imali težak raspored, ali iz ovoga trebamo izaći jači i čvršći", kazao je Sladojević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti