Sloboda poražena u Mrkonjić gradu

Liga 12

Sloboda poražena u Mrkonjić gradu

KK Sloboda nakon pobjede nad Bosnom u prijateljskom susretu, nastavila je niz poraza u domaćem prvenstvu.

Od Slobode je večeras u Mrkonjić gradu bila bolja domaća ekipa Mladosti rezultatom 76:70. U prošlom kolu od Tuzlaka je bio bolji i Hercegovac, a prije toga su na domaćem terenu savladali Zrinjski, i izgubili od Igokee i Leotara. Ovim je ekipa Slobode trenutno pala na 4. mjesto na tabeli.

U druga dva večerašnja susreta, Sutjeska je u Foči izgubila od Hercegovca sa 76:80, dok je Borac u Boriku poražen od Leotara sa 70:74.

Sutra igraju Grude i Igokea (18 sati), te Čapljina i Slavija (19 sati), dok će se najzanimljiviji susret 8. kola, onaj između Čelika i Zrinjskog igrati u utorak u 19 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.