Sloboda u prednosti nad Slavijom

Liga 13 BiH za košarkaše, 13. kolo

Sloboda u prednosti nad Slavijom

Jedini susret 13. kola Lige 13 BiH za košarkaše koji će se igrati danas je onaj između domaće Sloboda Dite i Slavije iz Istočnog Sarajeva.

Tuzlaci su veliki favoriti za osvajanje novih bodova, posebno u svom “Mejdanu” stoga ne očekuju nikakav drugačiji ishod osim trijumfa.

“Slavija može savladati svaklog rivala u Ligi. Zbog toga se ne smijemo opuštati kako nas protivnik ne bi kaznio. Moramo odigrati na način na koji smo igrali u Širokom Brijegu i Banjaluci, znači maksimalno angažovano, borbeno. To je jedini način da se radujemo”, naglasio je Senad Muminović, trener Tuzlaka.
U taboru Slavije ne misle se unaprijed predati.
“Naravno da je Sloboda bliža pobjedi, ali i mi imamo adute koji bi nam mogli osigurati nove bodove. Sigurno je da će biit teško, ali ćemo se boriti do kraja”, poručio je Bogdan Stanojević, strateg tima iz Istočnog Sarajeva.
Meč u “Mejdanu” igra se u subotu od 19, a pravdu će dijeliti Medin Duškaj, Saša Lakić i Anđelko Stjepanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.