Sloboda zapela u Čapljini
Iskusni Samir Lerić u ovoj sezoni nosi dres Čapljine

Liga 12

Sloboda zapela u Čapljini

M. Skaka

KK Čapljina pravi je hit u ovoj sezoni! Ekipa koja je tek ušla u elitu večeras je na svom trerenu savladala favoriziranu tuzlansku Slobodu, te sada sa njima i Hercegovcem koji je večeras poražen u Istočnom Sarajevu dijeli drugo mjesto na tabeli Lige 12.

Malo ko je prije dva mjeseca mogao predpostaviti da će vrh tabele Lige 12 činiti ekipe iz Bileće i Čapljine, ali upravo to se dešava. Čapljina je danas na svom terenu porazila ekipu Slobode sa 88:76 i sa njima se izjednačila u broj pobjeda (8).

Jednak omjer ima i Hercegovac koji je danas poražen u Lukavici sa 96:78.

Još dva susreta 13. Kola igraće se sutra kada Grude dočekuju Sutjesku, a Borac Čelik, dok će se preostala dva igrati u utorak (Leotar – Mladost i Igokea – Zrinjski).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti