Slobodna bacanja na susretima Raptorsa postala hit

Smiješne situacije na utakicama Raptorsa

Slobodna bacanja na susretima Raptorsa postala hit

Utakmice Toronto Raptorsa postale su pravi hit kada su u pitanju slobodna bacanja. U centu pažnje bile su sudije, Amir Johnson i Kris Humphries. 

Prvo je u ponedjeljak navečer Amir Johnson otimao loptu sudiji, da bi potom zaradio tehničku grešku, a onda je sudiju koji mu je dodijelio pogodio štitnikom za zube. 

 

 

Sinoć je na susretu Raptorsa i Netsa sudija pokušao blokirati šut Krisa Humphrisea sa linije slobodnih bacanja, nakon što igrač Netsa nije čuo pištaljku sudije koji je prije bacanja odlučio pustiti da se izvrši izmjena u ekipi Toronta.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.