Sloukas se pridružio ostatku grčke reprezentacije
Sjajni playmaker Grčke bit će na raspolaganju svom izborniku na SP

Odlične vijesti za grčke košarkaše

Sloukas se pridružio ostatku grčke reprezentacije

Kostas Sloukas jučer je sletio u Kinu i pridružio se ostatku reprezentacije koju očekuje nastup na Mundobasketu javljaju grčki mediji. 

Sloukas koji je u pripremnoj utakmici protiv Italije ozlijedio bedreni mišić vrijeme nakon toga je iskoristio za terapije u Grčkoj a one su srećom urodile plodom pa će izbornik Skourtopoulos moći računati na sjajnog playa Fenerbahcea. 

Grci su u međuvremenu ostali i bez Athinoua koji je nakon samo 18 sekundi na parketu protiv Srbije pokidao križne ligamente u koljenu pa se u reprezentaciju vratio otpisani Mantzaris. Na Mundobasketu Grke u grupi čekaju utakmice s Crnom Gorom, Novim Zelandom i Brazilom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi