Slovenac krenuo u obračun: Morris dva puta u glavu udario Dončića i dobio isključenje

Ovaj put se nije izvukao

Slovenac krenuo u obračun: Morris dva puta u glavu udario Dončića i dobio isključenje

E. Čaušević

Košarkaši Dallas Mavericksa igraju trenutno šesti meč u seriji protiv LA Clippersa.

Clippersi trenutno vode sa 3:2 u seriji, ali Dallas se neće tako lako predati. Nakon prve dionice Mavericksi vode sa 34:29, a dosadašnji dio susreta obilježio je novi sukob Luke Dončića i Marcusa Morrisa.

Morris je u prošlom meču namjerno nagazio Dončića i prošao je bez isključenja, ali je i ovaj put odlučio da krene na Slovenca. U jednom od napada Dallasa sviran je faul nad Dončićem, a onda je na scenu stupio Morris.

Nakon što su se sudije oglasile on je u dva navrata namjerno u glavu udario Dončića što je košarkaša Dallasa itekako naljutilo. On je htio da se obračuna s Morrisom, ali su ga saigrači zaustavili.

Sudije su gledale usporeni snimak ove situacije i na kraju je odlučeno da Morris bude isključen što je itekako opravdana odluka nakon bezobraznog poteza nad Dončićem.

Top Komentari

Zoilomas
Pokazuje se ovaj kao pravi racista i pokazuje lice crnaca vec ga je nazvao bjelom kurvom i pokusao mu slomiti clanak ove serije, Djubre garavo
6 0
IMPERATOR
Bravo Luka za sve sto si napravio u ovoj seriji, potvrdio si vanserijski talenat i mentalitet šampiona. Sretni smo što imamo potencijalno najboljeg igrača (svih vremena) sa naših prostora koji je igrao u NBA. Kapa dole majstore.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti