Smajlagić produžio sa Zrinjskim

Sjajni šuter

Smajlagić produžio sa Zrinjskim

Sven Smajlagić, jedna od najvažnijih karika u prošlosezonskom senzacionalnom osvajanju titule košarkaša HKK Zrinjski, produžio je ugovor s mostarskim klubom.

Sjajni šuter iz Zagreba za kratko vrijeme osvojio je mostarsku publiku svojom igrom i kako sam kaže, sretan je što se vraća na mjesto gdje je ostvario svoj najveći mončadski uspjeh - titulu prvaka BiH u kojem su protivno svim očekivanjima nadigrali aleksandrovačku Igokeu.

Mostarce je nedavno pojačao srpski centar Aleksandar Todorović iz Dynamica, a produžena je i suradnja sa Hrvojem Vlašićem, tvorcem mostarskog košarkaškog čuda. Nakon što se umirovio Vedran Princ klub će morati potražiti pojačanje na poziciji playa, a zasad je nepoznato do koje razine su došli pregovori sa Aleksandrom Sokolovićem koji je uz Ramljaka i Smajlagića bio pokretačka snaga Zrinjskog.

U mostarskom klubu očekuju dolazak još nekoliko košarkaša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi