Smajlagić: Sve nam se posložilo u drugom dijelu

Zrinjski u majstorici bolji od Sparsa

Smajlagić: Sve nam se posložilo u drugom dijelu

Košarkaši Zrinjskog plasirali su se u finale doigravanja za prvaka Bosne i Hercegovine gdje će igrati sa Igokeom.

Zrinjski je u majstorici večeras savladao Sparse sa 88:72 i zasluženo stigao do finala. Veoma dobar meč za Plemiće odigrao je večeras Sven Smajlagić koji je ubacio 14 poena u pobjedi svoje ekipe.

"Ne znam što da kažem u ovom trenutku. Uspjeli smo sprovesti u djelo dogovor iz svlačionice. U prvom poluvremenu nas nije htio šut a bilo je propusta i u obrani, no u drugom dijelu se sve posložilo i uspjeli smo slaviti. Pritisak je uistinu bio veliki no svi smo ga dobro podnijeli i iznijeli te zasluženo izborili ovo finale", rekao je Smajlagić za SportSport.ba nakon utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije