Snižene cijene ulaznica KK Bosna ASA BHT
Ovogodišnje sezonske ulaznice KK Bosna ASA BHT

I sezonske ulaznice u prodaji

Snižene cijene ulaznica KK Bosna ASA BHT

Ulaznice za utakmice KK Bosna ASA BHT ovez sezone biće nešto jeftinije nego u prošloj sezoni, javljaju iz Hamze Hume 2. Do izmjene cijena došlo je zbog novog rasporeda u olimpjskoj dvorani "Zetra", gdje je veći dio gledališta smješten u parteru.

Tako će cijena partera u ovoj sezonu umjesto ranijih 10KM iznositi 8KM, dok je cijena sjedišta na tribini ostala nepromijenjena, 5KM.

"Iako smo u prošlim sezonama uvijek imali rasprodane ulaznice za parter kje su koštale 10KM, a prtodaja mjesta na tribinama išla je slabije, u ovoj sezoni, obzirom da imamo skoro duplo više sjedišta u parteru odlučili smo izaći u susret našim navijačima i sniziti cijenu za ove pojedinačnih ulaznica pozicije.", komentarisao je Admir Bukva sniženje cijena.

I sezonske ulaznice za domaće utakmice KK Bosna krenule su u prodaju. Tako će navijači koji utakmice žele pratiti sa tribine morati izdvojiti 50KM po sezoni, oni koji preferiraju parter 117, dok će se za sjeverni dio partera (plastične zelene stolice, ispod semafora) naplaćivati 234KM po sezoni.

A da u ponudi KK Bosna ASA BHT za svakoga ima mjesta, govori i podatak da će oni sa najdubljim džepom koji žele sjediti na samom terenu u kožnim sjedištima po sezoni izdvajati 600KM.

Sezonske ulaznice možete kupiti isključivo u prostorijama Kluba, svakim radnim danom od 10 do 15 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti