Sobin: Protiv Igokee bez pritiska

Sobin: Protiv Igokee bez pritiska

Adnan Beganović

U okviru 4. kola ABA lige bosanskohercegovački predstavnik Igokea na domaćem terenu će dočekati Split.

Igokea je najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg dijela sezone. U tri susreta ostvarila je isto toliko pobjeda, no i pored toga iz redova Splita stižu optimistične najave.

"Čeka nas jako protivnik, koji igra u odličnoj formi. Mi nemamo pritiska, ali nakon dvije domaće pobjede bilo bi lijepo slaviti u gostima", Sportnet.hr prenosi izjavu Josipa Sobina.

"Igokea i Split su dva najprijatnija iznenađenja lige i očekujem dosta zanimljivu utakmicu. Mi smo pozitivno iznenadili u dosadašnjem dijelu sezone, odlično smo krenuli i tako mislimo nastaviti", dodao je košarkaš Splita.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti