Sokolović: Kriza je stvar prošlosti
Aleksandar Sokolović i suigrači večeras će na svom parketu dočekati ove sezone odličnu ekipu Vogošće.

Sokolović: Kriza je stvar prošlosti

Košarkaši državnog prvaka HKK Zrinjskog polako izlaze iz krize, a prilog toj tvrdnji tri su vezane pobjede u domaćem prvenstvu te pobjeda u 9.kolu ABA 2 lige nad solidnom momčadi Heliosa. Da ekipa izlazi iz krize potvrdio nam je i Aleksandar Sokolović, playmaker Zrinjskog.

Sokolović je kao i ostatak tima bio u krizi i daleko od prošlogodišnje forme kada je sa Ramljakom i Smajlagićem nakon ozljede Vedrana Princa odvukao klub do najvećeg uspjeha u povijesti. Mostarski košarkaši u zaostaloj utakmici 5.kola večeras će dočekati Vogošću.

"Večeras igramo protiv momčadi koja je odlično ušla u ovu sezonu i s te strane imaju naš puni respekt. Mislim da ne skrivaju ambiciju kako žele Ligu 6. Mi ćemo nastojati biti maksimalno motivirani i koncentrirani, te dobro kanalizirati energiju. Težak period je iza nas i večeras moramo to i dokazati, kako je kriza, kako rezultatska tako i igračka iza nas. Mi ćemo večeras odigrati dobar meč u to ne sumnjam i neka pobijedi bolji" - kazao je Aleksandar Sokolović za SportSport.ba.

Utakmica HKK Zrinjski - KK Vogošća igra se večeras s početkom u 19:30h

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi