Sokolović: Na tragu smo nečeg velikog

Sokolović: Na tragu smo nečeg velikog

Jedan od junaka velike pobjede košarkaša Zrinjskog bio je i playmaker Aleksandar Sokolović, momka koji u odsustvu Vedrana Princa organizira igru Mostaraca koji sjajno guraju i u domaćoj, tako i u regionalnoj ligi. 

Poslije pobjede u koju je ugradio svoj veliki obol, Sokolović je za SportSport.ba izjavio slijedeće:

"Presretan sam, što drugo reći. Velika pobjeda protiv velikog protivnika, samim tim i veća. U najavi ovog susreta istakao sam da je ovo jedan veliki ispit zrelosti za nas, koji smo evo večeras apslolvirali. Pred nama je još dosta ovakvih utakmica, a mene raduje to što smo svima pokazali da znamo i možemo. Čini mi se da smo na tragu nečeg velikog i nastavit ćemo ovim putem- izjavio je Sokolović za SportSport.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi