Solidna partija Nurkića u porazu Denvera

Atlanta Hawks bolja od Denver Nuggetsa

Solidna partija Nurkića u porazu Denvera

Endin Čaušević

Košarkaši Atlante Hawksa savladali su na gostujućem parketu ekipu Denver Nuggetsa rezultatom 119:105.

Atlanta je u noći sa ponedjeljka na utorak bila prejaka za ekipu Denvera koju je na kraju savladala sa 14 poena razlike. Bh. košarkaš Jusuf Nurkić u porazu Denvera na parketu je proveo nešto manje od sedam minuta i uspio je da upiše četiri poena, dvije blokade i jedan skok. 

Ekipu Atlante do pobjede vodio je Millsap koji je ubacio 22 poena, dok je Horford dodao 18 poena. Najefikasniji u ekipi Denvera bio je Barton sa 21 poenom, a po 15 poena ubacili su Gallinari, Jokić i Harris.

Denveru je ovo bio 27 poraz u ovoj sezoni NBA lige i sada se nalaze na 11. mjestu Zapadne konferencije. S druge strane Atalanta je upisala svoju 27 pobjedu i trenutno su treći u Istočnoj konkuranciji iza Cleveland Cavaliersa i Toronto Raptorsa.

NBA liga:

Denver Nuggets - Atlanta Hawks 105:119


Cetiri poena Nurkica protiv Atalante by ss_video

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi