Solidna partija Teletovića u pobjedi Caje

Solidna partija Teletovića u pobjedi Caje

Caja Laboral je upisala novu pobjedu, a naš reprezenttaivac Mirza Teletović je opet bio jedan od najboljih pojedinaca španskog prvaka.

Teletović je u pobjedi svoje momčadi nad Granadom rezultatom 78:63 upisao 9 poena i 4 skoka, a prvo ime Caje bio je David Logan koji je ubacio 14 poena.

Barcelona je bez problema slavila u gostima kod Zaragoze sa 20 poena razlike, a Alan Anderson je sa 15 poena bio najefikasniji u redovima Barcelone.

Real Madrid je u derbiju kola poražen u Valenciji sa 59:52. Nando De Colo je sa 14 poena vodio Valenciju do pobjede, dok je Carlos Suarez sa 18 poena bio prvo ime Reala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije