Sparsi odradili redovni trening,  Peršić igra protiv Slobode

Sarajlije se nadaju trećoj pobjedi ove sezone

Sparsi odradili redovni trening, Peršić igra protiv Slobode

Samir Mlaćo

Nakon tri utakmice košarkaši Sparsa u Ligi 10 imaju dvije pobjede i jedan poraz, a u subotu su u Skenderiji savladali Leotar sa 70:63. 

Večeras su izabranici Marka Trbića odradili redovni trening pred subotnje gostovanje tuzlanskoj Slobodi gdje će tražiti novu pobjedu za ostanak u samom vrhu tabele. Na samom treningu vladala je veoma pozitivna atmosfera, a sve misli okrenute su starom rivalu iz Tuzle.

Sparsi će biti dodatno pojačani iskusnim Kenanom Bajramovićem koji je prije par dana vratio se u ovaj tim, nakon što je raskinuo ugovor sa francuskim Choletom, te Daliborom Peršićem,  koji se vraća na parket nakon teške i neugodne povrede. U Sparsima vjeruju da uz određenu minutažu ove dvojice košarkaša mogu do pozitivnog rezultata u Tuzli što bi im sigurno mnogo značilo za nastavak sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi