Špralja: Očekuje nas teška utakmica
Kapetan Širokog Eroneta se vraća u momčad

Širokobriježani žele pobjedu

Špralja: Očekuje nas teška utakmica

Široki Eronet večeras će, u okviru 24. kolu NLB lige u dvorani na Pecari ugostiti momčad Cedevite.

U prvoj utakmici igranoj u Zagrebu Cedevita je tek nakon produžetaka  slavila protiv Širokobriježana, a Mobley je pogodio u zadnjoj sekundi za izjednačenje. Nakon produžetaka rezultat je glasio 93:86.

Kapetan Šime Špralja vraća se u momčad nakon pauze od jedne utakmice, protiv Radničkog u Kragujevcu , i bit će na raspolaganju treneru Veliću.

„Nakon utakmice koju smo igrali s Cedevitom gore i u kojoj smo poraženi nakon produžetaka, gdje smo imali svoje šanse, nemamo što očekivat nego pobjedu. Međutim, znamo da Cedevita igra puno bolje sada nego u prvom dijelu sezone i sigurno da nas čeka teška utakmica“, rekao je kapetan momčadi sa Pecare Šime Špralja za SportSport.ba.

Ivan Velić i u ovoj utakmici neće moći računati na Juricu Ružića, za kojeg je sezona gotova, Ramljak je operirao koljeno i izbivat će oko mjesec dana, dok Siriščević ima problema s leđima.

“Cedevita je sigurno dosta jaka ekipa što pokazuje i njihovo mjesto na ljestvici. Oni gaje ambicije za Euro kup i sigurno tu traže pobjedu, međutim mi ćemo tu njihovu računicu pokušati pomrsiti. Šteta što nema Ramljaka i Siriščevića da imamo širinu, ali će ovi momci koji su tu, njih 10 dati sve od sebe da ostvarimo pobjedu“, rekao je za SportSport.ba trener Širokog Eroneta Ivan Velić.

„U zadnje vrijeme igramo dobro i jako tako da očekujem dobru utakmicu. Mi ćemo pokušati iskoristiti neke svoje prednosti u odnosu na njih. Igramo pred svojom publikom tu na Pecari i pokušat ćemo se revanširat za onaj poraz u prvom dijelu nakon produžetaka“, rekao je za kraj za naš portal Ivan Velić.

Utakmica između Širokog Eroneta i Cedevite igra se večeras s početkom u 20:15 sati uz izravan prijenos na BHT1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti