Košarkaš iz Srbije privukao pažnju neobičnim imidžom
FOTO: KK Radnik Surdulica

Ima svoj stil

Košarkaš iz Srbije privukao pažnju neobičnim imidžom

Haris Zilić

Većina sportista često se potrude da nas iznenade sa svojim imidžom.

Obično to vidimo u jačim sportskim ligama i to često rade najveće zvijezde u svojim sportovima, ali jedan momak iz regije zasigurno može na vrh tih naslovnica.

Riječ je o košarkašu Radnika iz Surdulice, Nemanji Stankoviću.

Radnik se takmiči u 2. MLS ligi u Srbiji, a Stanković izaziva pažnju svojim nesvakidašnjim imidžom. Naime, košarkaš Radnika njeguje dugu i gustu bradu i već se ga prozvali balkanskim Hardenom, mada Stankovićeva brada je puno veća od Hardenove.

Opis nije dostupan.

Svakako da na utakmicama izaziva dosta pažnje izgledom, a mnogi koji prate utakmice Radnika ističu da je Nemanja jako bitan faktor u ekipi kada je u pitanju i sama igra.

Oglasi

Sredinom septembra Stanković je proslavio rođendan i klub je čestitao originalnom fotografijom gdje je upravo do izražaja došla nejgova gusta brada.

Srećan rodjendan našem Nemanji! @nemzy89 🎂🎉 #KKRadnik 🔵⚪️

Posted by KK Radnik Surdulica on Friday, September 16, 2022

Mnogi se pitaju kako čuva i njeguje bradu, siguro je teško, a posebno se pitaju kako igra utakmice?

Očigledno je da ovaj košarkaš ima svoju tajnu, a ako ništa uspjeva privući pažnju neobičnim imidžom za jednog košarkaša.

Sličan stil je u svijetu fudbala imao i Italijan Dvide Moscardelli koji je igrao sa gustom i dugom bradom, sličnom kakvu ima i Stanković. Pomneuti fudbaler je bio član Triestine, Riminija, Cesene, Piacenze, Chieva, Bologn, Leccesa, Arezza i Pise, a dobio je i nadimak "prava brada Italije".

Top Komentari

user1648586005
Pravi za zaklati
0 0
PodvarakANeKupus
zz top
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi