Srbija u šoku: Košarkaš skočio sa zgrade zbog kockarskih dugova

Prije samoubistva ostavio jezivu poruku na Facebooku

Srbija u šoku: Košarkaš skočio sa zgrade zbog kockarskih dugova

Srbijanska javnost u šoku je zbog samoubistva Andreja Stojanovića, nekadašnjeg košarkaša koji je rano jutros oduzeo sebi život skokom sa zgrade u Jagodini.

Kako pišu tamošnji mediji, ovaj 26-godišnjak je najvjerovatnije skočio sa terase stana u kojem je živio a prve informacije kažu da se ubio zbog kockarskih dugova iz kojih se nikako nije uspijevao izvući.

Neposredno prije samoubistva, Andrej je na svom Facebooku objavio jeziv status kojim je zapravo i najavio ono što će učiniti.

"Ne uzima Bog ni dobrog ni zlog, već onog što kasno ukoči", napisao je Andrej na Facebooku uz poruku "Zatvorite ih sve!" nakon čega je stavio i znak kockice.

Inače, Andrej se osim košarke bavio i odbojkom, a u Jagodini je završio fakultet. I nakon završetka studija, odlučio je ostati da živi u ovom gradu u Srbiji a, prema izjavama mnogih koji su ga poznavali, rijetki su znali da uopšte kocka, a pogotovo da je u tolikim problemima.

Tijelo Andreja Stojanovića poslato je na obdukciju, a prema nezvaničnim saznanjima, na njegovoj glavi bilo je višestrukih povreda.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi