Srbijanski klubovi žele ligu sa 14 učesnika

Koliko će NLB liga imati ekipa naredne sezone

Srbijanski klubovi žele ligu sa 14 učesnika

Košarkaški klubovi iz Srbije koji učestvuju u regionalnoj NLB ligi tražiće od uprave regionalnog takmičenja da liga i naredne sezone broji 14 klubova.

Predstavnici klubova iz Srbije u sastavu Dragan Todorić (Partizan), Branko Kovačević, (Crvena zvezda), Marko Ivanović (Hemofarm), Ratko Radovanović (FMP), Mladen Ivković (Radnički), te čelnici Košarkaškog saveza Srbije Dragan Kapičić i Zoran Gavrilović, selektor Srbije Dušan Ivković i direktor domaće lige Tihomir Bubalo, održali su sastanak na kojem je, između ostalog, bilo riječi i o NLB ligi.

Usaglašen je stav da srbijanski predstavnici traže na sastanku Skupštine Sidra i klubova NLB lige, koji će se održati 8. marta u Ljubljani, da jadranska liga i naredne sezone broji 14 klubova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.