Srna: Kontrolisali smo meč od prve minute, hvala našim navijačima
Gostima pripao kantonalni derbi

Važna pobjeda za Promo

Srna: Kontrolisali smo meč od prve minute, hvala našim navijačima

S. Mlaćo

KK Promo je večeras savladao KK Travnik u kantonalnom derbiju A-1 lige rezultatom 68:49. 

Promo je poazao mnogo više protiv najmlađe ekipe u ligi i zasluženo slavio, a briljirao je Mustafica sa čak 32 poena. Nakon meča svoje viđenje susrea dao je trener tima iz Donjeg Vakufa Bakir Srna.

"Obzirom da je utakmica bila između dvije prvoplasirane ekipe zasluženo je proglašena derbijem kola. Nama je bila čast što smo igrali protiv ekipe Travnika kao na domaćem terenu. Ovom prilikom zahvalio bih se najboljoj donjovakufskoj publici koja je napravila atmosferu kao da smo kod kuće, a želim isto da pohvalim ekipu Travnika i njihovu igru. Siguran sam da će ovi momci koji su najmlađi u A-1 ligi napredovati iz kola u kolo, tu se vidi rad i potencijal ekipe. Što se tiče moje ekipe, mi smo od prvog minuta odigrali fokusiranu utakmicu, a moram istaći da se u zadnje vrijeme dešava zaista da je fokus na utakmicu na visokom nivou. Mislim da smo od prve minute kontrolisali utakmicu i priveli je kraju na način koji nama odgovara. Još jednom sve pohlave za publiku, te za domaćina", rekao je Srna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi