Šta je Ana Joković tražila na klupi?

U Mladom Krajišniku ogorčeni i iznenađeni

Šta je Ana Joković tražila na klupi?

Potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije Ana Joković prisustvovala je utakmici u Banja Luci koju su igrali Mladi Krajišnik - Voždovac Beograd, međutim ostaje nejasno u kojem je svojstvu sjedila na klupi Voždovca kad zvanično nema nikakvu funkciju u klubu.

U banjalučkoj ekipi s pravom se pitaju zašto je Ana Joković i u kom svojstvu sjedila na klupi Voždovca, te se prilično nedolično ponašala tokom cijele utakmice, a i poslije nje.

Poznato je da je prilikom izbora u KSS jedan od uslova da bi Ana Joković bila izabrana na funkciju Potpredsednika KSS bio da se povuče sa mjesta sportskog direktora ŽKK Voždovac Beograd .

Da sve bude čudnije Ana Joković je na svaku sudijsku odluku burno reagovala, a u nekoliko navrata je prilazila zapisničkom stolu protestvujeći i preteći sudijama i komesaru utakmice, a na poluvremenu utakmice došlo je do vrhunca nedoličnog i nepristojnog ponašanja Ane Joković kada je sudiji Bilić Ivan-Zenica pretila da će se lično svojim autoritetom potruditi da isti ne sudi više ni jednu utakmicu MŽRKL!

Po završetku utakmice Ana Joković je paradirala po parketu SD Obilićevo te izazivala i prvocirala sve prisutne u sportskoj dvorani .

Zbog svega navedenog ŽKK Mladi Krajišnik Banja Luka obavijestio je Košarkaški savez Srbije o nedoličnom ponašanju Potpredsednika KSS Ane Joković te zatrašio da se Bord, Direktor i Komesar MŽRKL izjasne i osude ponašanje Ane Joković, te da zbog prisustva na klupi ekipe ŽKK Voždovac Beograd lica koje nema nikakvu funkciju kazne ovu ekipu .

Ukoliko se rukovodstvo MŽRKL ogluši, ne osudi i ne sankcioniše ovakvo ponašanje rukovodstvo ŽKK Mladi Krajišnik Banja Luka razmotriće daljnje učešće u MŽRKL.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.