Stefan Fundić potpisao za Zadar
Snažni krilni centar karijeru će nastaviti u Zadru

Jedan od boljih košarkaša Mega Bemaxa

Stefan Fundić potpisao za Zadar

Iz košarkaškog kluba Zadar danas je došla obavijest da je pristupnicu klubu i ugovor potpisao Stefan Fundić, snažni krilni centar koji je do sada igrao za Mega Bemax.

Fundićevim dolaskom Zadrani su kompletirali igrački kadar za iduću sezonu u kojoj je kao cilj navedeno očuvanje abaligaškog statusa. 

Fundić je rođeni Beograđanin star 25 godina koji je karijeru počeo u tamošnjem Beovuku a prije Mega Bemaxa odigrao je još jednu sezonu za Vršac. Fundić je izrazito snažan košarkaš visok 200cm i težak 110 kg i u proteklom je periodu bio jedan od vodećih skakača ABA lige pa nije teško zaključiti da je tim s Višnjika u svoje redove doveo pravo pojačanje. 

Top Komentari

Honduras
kloc
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi