Stefan Jović na ljekarskim pregledima u Atini
Foto: EPA

Uskoro potpisuje za Olympiacos

Stefan Jović na ljekarskim pregledima u Atini

Iako je za playmakera Crvene Zvezde Stefana Jovića postojao interes Maccabi Tel Aviva i Lokomotiv Kubana, on će se, po svemu sudeći, priključiti ekipi Olympiacosa.

Čelnici Olympiacosa u nekoliko navrata demantovali interes za Jovića, ali je srbijanski reprezentativac ipak doputovao u Atinu gdje će biti podvrgnut ljekarskim pregledima, a ukoliko sve prođe po planu on će i zvanično biti predstavljen kao novo pojačanje slavnog grčkog kluba.

Jovićev menadžer Aleksandar Rašković je potvrdio da se trenutno nalazi u Atini sa svojim klijentom, a iako Rašković insistira da u glavnom gradu Grčke borave na odmoru, izvori Eurohoopsa tvrde da je Jović u Atinu doputovao na ljekarske preglede.

Stefan Jović bi dakle uskoro i zvanično trebao biti predstaljven kao novo pojačanje Olympiacosa, a o cifri koju će Zvezda inkasirati od njegove prodaje se još uvijek špekulira.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi