Stepandić I FMP bez dogovora

Stepandić I FMP bez dogovora

A. Beganović
Teme:

Čelni ljudi košarkaškog kluba, FMP Železnik, nezadovoljni rezultatima u protekloj sezoni zahvalili su se na saradnji dosadašnjem treneru Milovanu Stepandiću. 

Stepandić je u FMP stigao u decembru prošle godine kao zamjena za Slobodana Klipu i tada je potpisao ugovor do kraja ove sezone sa mogučnošću produženja istog. Međutim, u klubu su odlučili da se zahvale Stepandiću i da za narednu sezonu potraže novog trenera.

FMP je imao sezonu bez zapaženih rezultata, u NLB ligi zauzeli su 8. mjesto, u Eurocupu su ispali u prvom krugu, u prvenstvu Srbije poraženi su u polufinalu od Crvene zvezde, a u Kupu Radivoja Koraća također nisu imali uspjeha, ispali su u polufinalu.

 

 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.