Stephen Curry kritikuje upravu zbog promjene trenera

Stephen Curry kritikuje upravu zbog promjene trenera

Prva zvijezda Golden State Warriorsa Stephen Curry kritikovao je upravu kluba zbog otpuštanja trenera Marka Jacksona. 

"Veoma sam nezadovoljan što je Mark smijenjen i za mene je sve ovo mnogo stresno. Čuo sam različite verzije zašto je moralo da dođe do rastanka. Iako se ne slažem sa upravom, znam da oni žele najbolje klubu". 

"Nervira me što čujem loše stvari o Jacksonu, a ja mogu da kažem da nikada nisam imao neko ružno iskustvo sa njim", kazao je Curry za CBS Sports i istakao da nema ništa protiv novog trenera Stevea Kerra. 

"Za Kerra je bitno da razvije dobar odnos sa igračima, kvalitetnu atmosferu u svlačionici i da obrazuje sopstveni trenerski sistem. Želim da izvuče ono najbolje iz nas. Nimalo ne brinem jer je klub u dobrim rukama", zaključio je najbolji igrač Warriorsa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.