Stephen Curry se umalo fizički obračunao s navijačem

Saigrači spriječili veči sukob

Stephen Curry se umalo fizički obračunao s navijačem

Midhat Šljivak

Košarkaš Golden State Warriorsa Stephen Curry umalo se potukao sa navijačem Denver Nuggetsa nakon sinoćnje pete utakmice doigravanja četvrtfinalne serije Zapadne konferencije.

Curry je odigrao jako lošu utakmicu. Nije ga služio šut, te je ubacio svega 15 poena, a nakon meča vrlo nervozan se zaputio ka svlačionici, kada mu je navijač Nuggetsa nešto dobacio. Curry je prišao navijaču upirući prstom u njega i govoreći mu da šuti, a veći sukob je spriječen od njegovih saigrača.

Nkaon meča u kojem je Denver slavio 107:100, Curry je za svoju lošiju predstavu optužio košarkaše Denevra, koji su se navodno služili prljavim trikovima kako bi ga zaustavili.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.