Steve Nash se vraća na parket u subotu?

Kanađanin se vraća protiv Warriorsa?

Steve Nash se vraća na parket u subotu?

Steve Nash mogao bi se vratiti na NBA parkete u subotu protiv Golden State Warriorsa. Uslov je da treninzi u toku sedmice prođu u skladu sa očekivanjima.

Nash je počeo sa treninzima, a u ponedjeljak je radio smanjenim intezitetom. Ove sezone propustio je 23 utakmice, nakon što se povrijedio prvog dana novembra protiv Portland Trail Blazersa. 

 

Nash je povrijedio fibulu, a prve prognoze su predviđale Nashov povratak za mjesec dana, ali je Nash odsutan već 17 dana duže od predviđenog. Nash još nije igrao pod palicom Mikea D'Antonija sa kojim je bilježio velike uspjehe u Phoenix Sunsima. 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.