Štimac: Imamo veliku želju za pobjedom

Centar Zvezde o večerašnjem meču protiv CSKA

Štimac: Imamo veliku želju za pobjedom

D. Vejo

Treći susret četvrtfinalne serije Eurolige odigrat će večeras u Kombank areni košarkaši Crvene zvezde Telekom i CSKA.

Iako Moskovljani imaju prednost od dvije pobjede, crveno-bijeli se ne predaju. Naprotiv, veliki optimizam vlada u redovima izabranika Dejana Radonjića.

"Mi smo ove sezone iks puta pokazali da se možemo nositi kako sa velikim rivalima tako isto i sa tolikim pritiskom. Igramo dobro. U prošlom meču mogli smo do pobjede, malo je nedostajalo ali nismo uspjeli. Idemo dalje. U svaku utakmicu ulazimo sa istim žarom i borbom. Uz podršku naših navijača dat ćemo sve od sebe kako bi stigli do pozitivnog rezultata", rekao je za tamošnje medije centar crveno-bijelih, Vladimir Štimac.

Meč između Crvene zvezde Telekom i CSKA igra se večeras sa početkom od 20.45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi