Stojaković: Odlično smo ih pročitali

Stojaković: Odlično smo ih pročitali

Dallas je neočekivano pomeo Lakerse u polufinalu Zapada, a uz Jasona Terryja junak sinoćnje četvrte pobjede teksaške momčadi bio je bivši reprezentativac Srbije Predrag Stojaković.

Krilo Dallasa je ubacio 21 poen uz briljantan šut za tri poena šest od šest. Trica je bila najjače orušje Mavericksa, jer je i Terry šutirao izvan linije 7.25 devet od deset. Stojaković je nakon meča rekao da je najvažnije bilo zaustaviti napad Lakersa.

"Čitali smo im odbranu odlično. Zaista mi prija ovo. Nismo mogli da se opustimo nakon fenomenalnog prvog poluvremena i mislim da je bilo veoma važno što smo nastavili u istom ritmu i u trećoj četvrtini", kaže Stojaković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.