Stojaković završava karijeru?

Stojaković završava karijeru?

Nakon 12 odigranih sezona u NBA ligi Predrag Stojaković najozbiljnije razmišlja da završi košarkašku karijeru zbog problema s leđima zbog kojih je propustio 110 utakmica u zadnje tri sezone.

"Sljedeća sezona biće mi 13. u NBA ligi i volio bih da konačno preguram godinu dana bez bolova. Sljedećeg ljeta punim 34 godine i tada ću dobro razmisliti o sljedećoj životnoj odluci, a  to  je da li ću nastaviti da igram, što bih najviše volio. Ipak, produžiću karijeru samo ako mi to tijelo bude dozvolilo, ako se budem fizički osjećao da je to ispravna odluka", rekao je  Stojaković.

Bivši reprezentativac Srbije je igrao za Sacramento, Indianu, a sada je u New Orleansu. Jedan je od najboljih šutera lige, posebno je odličan bio za tri poena dok je bio sasvim zdrav.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti