Stoudemire mora operisati koljeno

Knicksi u problemima

Stoudemire mora operisati koljeno

Košarkaška NBA ekipa New York Knicks do kraja regularnog dijela sezone igrat će bez zvijezde tima Amarea Stoudemirea, koji mora obaviti operaciju desnog koljena.

Stoudemire, koji je u ovoj sezoni prosječno postizao 14,2 poena i 5,0 skokova po susretu, nakon operacije koljena odmarat će barem šest sedmica, prenose agencije.

 

Knicksi su nedavno ostali i bez prvog strijelca tima i drugog strijelca lige Carmela Anthonyja, koji također ima probleme s desnim koljenom.  

 

Stoudemire je početkom sezone već morao ''pod nož'', kada su mu operisali lijevo koljeno, a vratio se na igrališta u januaru. 

 

NBA doigravanja počinje za šest sedmica, a Knicksi su trenutno prvi tim atlantske divizije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.