Studenti na pripremama u Sloveniji

Studenti na pripremama u Sloveniji

Aktuelni vice-prvak Bosne i Hercegovine u košaraci, ekipa Bosna ASA BH Telecom, nalazi se na pripremama u Rogaškoj Slatini u Sloveniji, gdje se Studenti spremaju za sezonu koja je pred nama.

"Za sada sve teče po planu. Svi su igrači u pogonu i treniraju normalnim tempom, jedino što je mladi Aldin Klinac morao na kratak medinicinski zahvat nakon sudara sa Emirom Zimićem, prilikom kojeg je zaradio tri šava", kazao je za SportSport.ba trener sarajevskih Studenata Vlada Vukoičić.

Što se tiče odigravanja prijateljskih utakmica trokom priprema, još uvijek ništa konkretno nije dogovoreno. Zadar je tražio od Bosne da ove dvije ekipe odigraju prijateljski susret, a i momčad slovenačkog Heliosa smještena je u isti hotel u kojem su i Studenti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.