Studenti uz slabu igru pobijedili Maribor

Pirova pobjeda

Studenti uz slabu igru pobijedili Maribor

KK Bosna ASA BH Telecom slavila je u susretu sa ekipom Maribora, koja je zamijenila rumunski Tirgu Mures, rezultatom 92:79, ali stručni štab bordo tima teško da može biti zadovoljan prikazanom igrom.

Trener Vukoičić za ovaj susret odlučio je još jednom testirati rezerviste koji su u jučerašnjem susretu prokockali visoku prednost u meču protiv Kormenda, pa je čitava prva petorka današnji meč provela na klupi.

I pored uvjerljive pobjede Studentima se nakon ovog meča neće veseliti. Nasuprot njima stajala je mlada i slaba ekipa devetnaestogodišnjih mladića koji su uspjeli pružiti solidan otpor, pa je evidentno da će pojedini igrači morati uložiti veliki napor da bi ponovo stekli povjerenje trenera Vukoičića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.